Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Binnenvloer in Bodegraven

Op zoek naar een binnenvloer in Bodegraven of omgeving? Binnenvloeren.nl biedt een actueel aanbod vloeren van hout, pvc, laminaat, keramiek of natuursteen. Een bezoek aan de royale showroom in Bodegraven is meer dan de moeite waard en biedt meer dan genoeg inspiratie voor de inrichting van uw woning. Vanuit Bodegraven is de showroom aan de Tjalk 27 zeer eenvoudig te bereiken.


Dealer van kwaliteitsmerken

Wordt het een onverslijtbare laminaat planken of visgraatvloer of toch een mooie pvc-vloer? Bij ons is alles mogelijk. Binnenvloeren.nl is dealer van diverse kwaliteitsmerken zoals Benofloor, Meister, Aspecta, Bodiax, Floorlife, Natural Life, Easylox, COREtec, Douwes Dekker, Otium, Sense,VT Wonen, JOKA en BerryAlloc. Daarnaast zijn wij partner van Michel Oprey & Beisterveld, Loetino, Benostone en Ceravision, dé specialisten op het gebied van keramiek en natuursteen. Ook voor prachtige keramische tegels voor uw nieuwe vloer, keuken of badkamer kunt u dus bij ons terecht.


Legservice

Naast het adviseren en leveren van deze prachtige vloeren kan Binnenvloeren.nl ook de aanleg en/of montage verzorgen. Met onze legservice nemen wij de realisatie van uw droomvloer volledig uit handen. Ook de aanleg van vloerverwarming en egalisatie kunnen wij voor u regelen. Op deze manier heeft u slechts één aanspreekpunt nodig voor alle werkzaamheden aan uw vloer. Wel zo makkelijk!


Bezoek de showroom

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tjalk 27 in Bodegraven! Bel ons op 0172 – 53 33 75 voor een afspraak of kom gewoon langs. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Op zoek naar een nieuwe binnenvloer in Bodegraven?

Bij Binnenvloeren.nl bent u aan het juiste adres!

Showroom

Binnenvloeren.nl is hét adres voor een nieuwe vloer in uw woning. In onze inspirerende showroom aan de Tjalk 27 in Bodegraven kunt u onze uitgebreide collectie binnenvloeren bekijken en kunnen wij u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Binnenvloeren.nl is dealer van diverse kwaliteitsmerken zoals Benofloor, Meister, Aspecta, Bodiax, Floorlife, Natural Life, Easylox, COREtec, Douwes Dekker, Otium, Sense,VT Wonen, JOKA en BerryAlloc. Daarnaast zijn wij partner van Michel Oprey & Beisterveld, Loetino, Benostone en Ceravision, dé specialisten op het gebied van keramiek en natuursteen.

Assortiment

Bent u op zoek naar stijlvolle keramische tegels of een prachtige laminaatvloer? Of misschien wel een visgraatvloer van echt hout? Binnenvloeren.nl beschikt over een zeer uitgebreid assortiment vloeren van topkwaliteit. Wij laten de verschillende vloeren en uitstralingen graag aan u zien. Daarnaast adviseren wij u graag over de mogelijkheden, van zwevende vloeren tot plak-pvc.

Legservice

Ook voor de aanleg van uw nieuwe binnenvloer bent u bij Binnenvloeren.nl aan het juiste adres. Laminaat, PVC dryback (plak PVC), PVC Isocore, houten, keramische en natuursteen vloeren hebben allemaal hun eigen verwerkingswijze. Binnenvloeren.nl werkt daar waar mogelijk volledig met de voorgeschreven materialen van de fabrikanten, van verwerking tot onderhoud.