Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Bestellen, betalen en retourneren

Hoe werkt bestellen bij Binnenvloeren.nl?

Op de website Binnenvloeren.nl staat een zeer uitgebreid assortiment aan PVC, laminaat en houten vloeren, evenals natuursteen en keramische vloeren. Alle op deze website vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Betalen via iDEAL of SEPA-overboeking
U kunt uw bestelling direct veilig afrekenen via iDeal of bankoverschrijving. Wij maken hiervoor gebruik van betaalsysteem Mollie. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Met SEPA kunnen overboekingen gedaan worden van iedere Europese betaalrekening naar iedere andere Europese betaalrekening. Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Het afrekenproces spreekt voor zich, volg eenvoudig de instructies op het scherm. Na ontvangst van de betaling wordt de order verder in behandeling genomen.

Vrijblijvende offerte ontvangen
Een aantal producten is niet online te bestellen, omdat we daar eerst een offerte voor moeten maken. U kunt het offerte-formulier invullen of een mail sturen naar info@binnenvloeren.nl. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u opstellen, inclusief vermelding van eventuele transportkosten. Als u ook gebruik wilt maken van onze aanlegservice, dan kunt u dat ook vermelden in de offerte-aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste producten en hoeveelheden.

Na ontvangst van uw bestelling en uw betaling geven wij dit door aan het magazijn en zal het transport worden ingepland. Hierover zullen wij contact met u opnemen.

 

Retourneren bij online bestelling/betaling

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw online bestelling, dan bestaat de mogelijkheid om producten te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Retourvoorwaarden
U kunt alleen ongebruikte en onbeschadigde producten retourneren. Materialen die door uw toedoen zijn beschadigd kunnen wij helaas niet terugnemen. Geopende verpakkingen en materialen die verwerkt zijn (geweest) kunnen wij helaas niet meer terugnemen. Na het openen van de verpakking vervalt dus uw herroepingsrecht, aangezien het product dan niet meer in de originele staat geretourneerd kan worden. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.

Bestelling volledig annuleren/retourneren
Bij het annuleren en retourneren van de volledige bestelling krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor het retourneren naar ons depot zijn voor eigen rekening. Indien gewenst kunnen wij dit retourtransport voor u regelen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Bestelling gedeeltelijk annuleren/retourneren
Als u de bestelling gedeeltelijk wilt retourneren (bijvoorbeeld: u heeft 2 artikelen besteld en wilt 1 artikel retourneren) dan is dat uiteraard ook mogelijk. U krijgt dan het aankoopbedrag van het geretourneerde product gecrediteerd. Bij een gedeeltelijke annulering of retour worden de verzendkosten niet gecrediteerd. Ook de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Indien gewenst kunnen wij dit retourtransport voor u regelen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Bestelling ruilen
Het is ook mogelijk om uw bestelling te ruilen voor een ander product of formaat. Hiervoor gelden dezelfde condities als het retourneren: u dient dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling bij ons aan te melden. De (transport)kosten voor het omruilen van de bestelling zijn voor rekening van de klant. Mogelijk ontvangt u hiervoor dus een aanvullende factuur. Als u een product wilt ruilen, neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Retourinstructies
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. U ontvangt daarna per mail van ons de verdere retourinstructies. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Indien gewenst kunnen wij het retourtransport voor u regelen, neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Retourformulier