Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Bestelinformatie

Hoe werkt bestellen bij Binnenvloeren.nl?

Op de website Binnenvloeren.nl staat een zeer uitgebreid assortiment aan PVC, laminaat en houten vloeren, evenals natuursteen en keramische vloeren. Alle op deze website vermelde prijzen zijn (uitgezonderd de aanbiedingen) adviesprijzen inclusief BTW. Als u de gewenste producten heeft gevonden kunt u het offerte-formulier invullen of een mail sturen naar info@binnenvloeren.nl. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u opstellen, inclusief vermelding van eventuele transportkosten. Als u ook gebruik wilt maken van onze aanlegservice, dan kunt u dat ook vermelden in de offerte-aanvraag. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste producten en hoeveelheden.

Als de offerte naar wens is kunt u de mail met de offerte beantwoorden. Wij zullen u daarna een factuur sturen en na ontvangst van de betaling zullen de materialen geleverd worden. Levering gebeurt in overleg. Indien u een andere afleverdatum wenst, bijvoorbeeld pas over enkele weken of zelfs maanden, dan is dat ook geen probleem. Vermeld de gewenste uiterste afleverdatum in uw offerte-aanvraag of bevestiging.

U kunt op Binnenvloeren.nl dus niet direct bestellen en betalen. Wij maken graag een persoonlijke, vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u dat u de beste prijs krijgt voor de gewenste hoeveelheid en ook het juiste advies voor uw situatie.

X