Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Mozaïeken en muurpanelen

Bent u op zoek naar mozaïek of muurpanelen voor uw woning, kantoor of winkel? Dan bent u bij Binnenvloeren.nl aan het juiste adres. Mozaïeken en muurpanelen van Binnenvloeren.nl zijn verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren.

Wie een woning of bedrijfspand koopt zal telkens weer geconfronteerd gaan worden met de keuze voor bepaalde wandbekleding. Een belangrijke keuze, want het bepaalt voor een groot deel de sfeer en stijl van de woning of bedrijfsruimte. Wat uiteindelijk voor uw situatie de beste wandbekleding is bepaalt u zelf. De keuze van de wandbekleding is afhankelijk van uw smaak en uw budget.

Mozaïeken van keramiek of glas

Keramische mozaïeken zijn een blikvanger in iedere badkamer of keuken. Een groot voordeel van keramische of glasmozaïek is dat het makkelijk te reinigen is en daarnaast zijn ze zeer geschikt voor natte ruimtes. De mozaïeken zijn verlijmd op een net voor een makkelijke en snelle verwerking.

Mozaïeken van natuursteen

Natuursteen mozaïeken worden al eeuwenlang gebruikt als bekleding voor muren en wanden. Zo gebruikten de Romeinen al mozaïek om hun gebouwen en tempels te verfraaien. Tegenwoordig is het nog steeds een populaire vorm van wandbekleding in keukens of badkamers.

Muurpanelen van natuursteen

Geef een muurtje of complete gevel heel eenvoudig een luxe uitstraling door ze te bekleden met prachtige muurpanelen van natuursteen. Zo creëer je een gevel die niet onderdoet voor die van grootse gebouwen. De panelen van natuursteen brengen je interieur tot leven door hun natuurlijke uitstraling.