Setting

Forgot Password

Language:
  • en
  • ru
  • fr
  • fr
Currency :

Coming soon

Er wordt hard gewerkt om deze nieuwe producten op de website te plaatsen. Kom snel terug!


Bezoek de showroom

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tjalk 27 in Bodegraven! Bel ons op 0172 – 53 33 75 voor een afspraak of kom gewoon langs. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Op zoek naar een nieuwe binnenvloer?

Bij Binnenvloeren.nl bent u aan het juiste adres!

Showroom

Binnenvloeren.nl is hét adres voor een nieuwe vloer in uw woning. In onze inspirerende showroom aan de Tjalk 27 in Bodegraven kunt u onze uitgebreide collectie binnenvloeren bekijken en kunnen wij u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Binnenvloeren.nl is dealer van topmerken zoals Meister, Aspecta, Sense, VT Wonen, JOKA, COREtec, en Michel Oprey & Beisterveld.

Assortiment

Bent u op zoek naar stijlvolle keramische tegels of een prachtige laminaatvloer? Of misschien wel een visgraatvloer van echt hout? Binnenvloeren.nl beschikt over een zeer uitgebreid assortiment vloeren van topkwaliteit. Wij laten de verschillende vloeren en uitstralingen graag aan u zien. Daarnaast adviseren wij u graag over de mogelijkheden, van zwevende vloeren tot plak-pvc.

Legservice

Ook voor de aanleg van uw nieuwe binnenvloer bent u bij Binnenvloeren.nl aan het juiste adres. Laminaat, PVC dryback (plak PVC), PVC Isocore, houten, keramische en natuursteen vloeren hebben allemaal hun eigen verwerkingswijze. Binnenvloeren.nl werkt daar waar mogelijk volledig met de voorgeschreven materialen van de fabrikanten, van verwerking tot onderhoud.